Fara secrete, despre alimente


Va prezint cateva informatii mai jos, in legatura cu alimentatia  care poate incetini o dezvoltare armonioasa, a creierului si mai ales, spirituala. In orice caz, daca beti alcool, daca fumati, daca mancati mult peste, care contine mercur, daca beti apa de la sursele orasului, care are o gramada de reziduri  de medicamente si  reziduri de toxine din surse industriale; Sau chiar daca mancati carne de porc,  chiar atunci cand este bine gatita, ea poate contine trichina.

In orice caz, noi suntem proprii nostri vindecatori, noi suntem vraci atat pentru noi, cat si pentru cei dragi. Dar putem macar, sa limitam excesul din toate astea si sa influentam si pe altii sa faca la fel. Am avut o experienta, undeva, in Italia, unde am facut parte dintr-o comunitate romaneasca, a unei biserici- nu dau nume!! Si toata ziua, nu auzeam decat comunitatea vrea, comunitatea are nevoie, comunitatea spune, etc. Dar  acest lucru ducea pur si simplu, la diluarea individului, ca  vorba aia: nu ne-am nascut cu comunitatea si nici nu murim cu comunitatea, impreuna!! lol!! Asa pot sa zic si de influenta noastra asupra celorlalti: putem sa ii influentam, intr-o masura, dar fiecare individ in parte, isi ia propriile hotarari si are unicitatea lui si amprenta lui. Nici macar scoala romaneasca, dupa modelul francofon, nu ne-a invatat sa gandim la plural in numele comunitatii si sa anulam efectiv, parerea fiecaruia- asa cum  incearca romanii, in anumite parti ale lumii- ci ne-a format pe principiul rezultatelor individuale si al competitiei!!( Ca se face militarie, in numele iubirii lui Hristos, mi se pare un abuz si nu mi se pare a fi decat voia unor persoane care conduc acea societate sau biserica.) Si acum sa revin la oile noastre! Iata mai jos, cateva puncte, in care puteti vedea , ce anume sa mancati si ce sa nu mancati ca sa va spiritualizati si sa fiti mai aproape de eul vostru, superior:

 

  1. Dietele Yin. Pentru dezvoltare, printre cel mai daunator tip de alimentatie este cel bogat in alimente Yin. Acestea sunt zaharul, dulciurile, fructele, alimentele crude, dietele vegetariene, dietele vegan, sau prea putina carne si oua.
  2. Alimente epuizate nutritional. Acestea includ majoritatea alimentelor rafinate si care contin chimicale, si din pacate multe din alimentele comune precum faina, carnea de vita chiar si porumbul si altele.
  3. Alimente toxice. Aceasta include multe articole. Avem aici o lista de baza aranjata dupa tipul de toxine:Metale sau minerale toxice:Toate fructele de mare si mai toti pestii contin mult mercur. Vinul contine mult arsenic si plumb in multe cazuri. Organele animalelor contin multe metale toxice si alte chimicale. Anumite plante, in special leacuri Chinezesti si Ayurvedice contin prea multe metale toxice. Altele sunt argile precum zeolit sau bentonite, care contin mult aluminiu, anumite saruri si majoritatea algelor exceptand kelp. Mai toata painea contine brom. Mai toata apa de la robinet contine fluor, compusi de chlorina, aluminiu, multe contin cupru, etc.Compusi chimici toxici:

– Alimentele fermentate sunt bogate in aldehide, care sunt destul de toxice.

– Legumele de tip “Nightshade”, care contin o toxina numita solanin, aici intra cartofii, ardeiul, vinetele, castravetii

– Alimentele gatite prea mult contin prea multe proteine denaturate si calciu neasimilabil, aici sunt incluse toate produsele lactate pasteurizate si omogenizate

– Toate alimentele preparate sau semipreparate tind sa contina anumite chimicale toxice. Acestea sunt de obicei adaugate ca conservanti, amelioratori de culoare, gust, si sute de alte tipuri de chimicale toxice care sunt permise inca in industria alimentara

– Alimente obtinute prin agricultura conventionala, in comparatie cu cele obtinute prin agricultura ecologica sau organica, contin mai multe reziduri de pesticide si alte asemenea toxine

– Multe combinatii de ingrediente alimentare produc toxine. De exemplu, adaugarea de sare in apa o face otravitoare, insa multe persoane fac asta. Este in general o idee proasta sa adaugam orice in apa.

Alte toxine:
                Acestea includ izotopi radioactivi, toxine energetice precum cele degajate cand mancarea este gatita la cuptorul cu microunde, sau crescuta intr-un sol toxic ce face alimentul sa fie toxic la un nivel subtil ce nu poate fi identificat cu instrumentele stiintifice conventionale.

Foarte important, hibridizarea si conservarea, sterilizarea, distrug alimentele, le neutralizeaza oxidantii, vitaminele  si sunt mult mai putin hranitoare.

Ne tratam sau tratam pe cei dragi noua!! Suntem pusi in fata acestor probleme zilnic! Si va zic si eu: Va rog,  aveti grija de voi, oameni buni!! Sanatatea se cauta si clipele se traiesc!!!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s